Zou jij jouw opvattingen over gezonde (leefstijl-) keuzes eens willen toetsen?

 

Vul hier je postcode in voor een Longevity Coach bij jou in de buurt!

Kom naar een voorlichting!

Onze coach bij jou in de buurt geeft regelmatig voorlichting. Ga daar eens heen, want waarom zou je wachten tot je lichaam aangeeft dat het niet optimaal functioneert doordat je klachten krijgt? Je kunt nu in jezelf investeren door je een cadeau te gunnen dat “kennis” heet. Hiervan zal jij ongetwijfeld de rest van je leven kunnen profiteren.

Overal in het land organiseren Longevity Coaches voorlichtingsmomenten. Daar kun je eens checken of je eigen denkbeelden en inzichten overeenkomen met de meest actuele inzichten op het gebied van gezondheidsbehoud. Ook krijg je dan antwoord op de vraag of de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt ook daadwerkelijk aan bijdragen aan een lang en zo gezond mogelijk leven. Een kostbare boodschap dus. Bovendien is dit dé gelegenheid om meer te weten te komen over de staat waarin je lichaam nu verkeert.

De voorlichtingsmomenten zijn in de regel gratis toegankelijk, vrijblijvend en informeel. Maar meld je wel even aan want het aantal plaatsen is beperkt. We zien je graag!

 

Heb jij vragen of opmerkingen

Banner HR sm nw copy

X
- Enter Your Location -
- or -