Zou jij jouw opvattingen over gezonde (leefstijl-) keuzes eens willen toetsen?

 

Vul hier je postcode in voor een Longevity Coach bij jou in de buurt!

Kom naar een Informatie-Event!

Onze coach bij jou in de buurt organiseert regelmatig een informatie-event. Ga daar eens heen, want waarom zou je wachten tot je lichaam aangeeft dat het niet helemaal optimaal functioneert doordat je ongemakken ervaart? Je kunt nu in jezelf investeren door je een cadeau te gunnen dat “kennis” heet. Hiervan zal jij ongetwijfeld de rest van je leven gaan profiteren.

Overal in het land organiseren Longevity Coaches informatie-events. Daar kun je eens checken of je eigen denkbeelden en inzichten overeenkomen met de meest actuele inzichten op het gebied van gezondheidsbehoud. Je kunt  antwoord krijgen op de vraag of de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt, ook daadwerkelijk bijdragen aan de wens om zo lang mogelijk klachtenvrij te leven. Een kostbare boodschap dus. Bovendien is dit dé gelegenheid om meer te weten te komen over de staat waarin je lichaam nu verkeert.

De informatie-events zijn in de regel gratis toegankelijk, vrijblijvend en informeel. Maar meld je wel even aan want het aantal plaatsen is beperkt. We zien je graag!

 

Heb jij vragen of opmerkingen

Banner HR sm nw copy

Spring naar toolbar