Over LSCNL

Wie is LSCNL?
Bij LifeStyle Coaching Nederland vind je een coach die samen met jou ontdekt wat goed voor je is. Je krijgt maatwerk op het gebied van voeding, beweging, en ontspanning. Door andere keuzes te maken, betere voeding, een betere leefstijl krijg je een energieker en gezonder leven! Wij spreken dan ook van leefstijloptimalisatie, waarbij onze zuiver holistische aanpak onherroepelijk leidt tot de

meest gezonde versie van jezelf en dus longevity.

Longevity is oud worden en tegelijk jong blijven, waardoor de kans op fysieke, mentale en geestelijke beperkingen aanzienlijk verkleind wordt.

 

Vanwege de uniforme werkwijze zijn onze coaches in teamverband tevens inzetbaar binnen bedrijven en organisaties ter bevordering van de levenskwaliteit en productiviteit op de werkvloer.

Wat doet LSCNL?
De leefstijlcoaches van LifeStyle Coaching Nederland werken volgens een unieke methode. Deze is erop gericht het beste uit jou naar boven te halen. Niet door anders te eten, maar door meer bewuste keuzes en verandering van leven.

Stap voor stap.

Deze coaches zijn specialist op het gebied van duurzaam gezond en vitaal blijven. En ze zijn ook nog eens deskundig in het waarderen van alle dagelijkse keuzes in relatie tot gezondheid. Door je te helpen bij het maken van de goede keuzes zal het gevolg voor jou onder meer zijn:

 

Meer energie, vooral voor leuke dingen

  • Langer kunnen genieten van het leven
  • Zo lang mogelijk onafhankelijk zijn
  • Minder last van terugkerende ontstekingen
  • Minder klachten
  • Als vanzelf een gewicht krijgen dat bij jouw leefstijl past
  • Meer ontspannen in het leven staan
  • Een verbeterde slaapkwaliteit
  • Lekker in je vel zitten

Je bereikt dit samen met jouw coach die zich richt op voorlichting, analyseren en begeleiding.

Waarom je leeftstijl veranderen met een coach?
Voeding: volhouden…, niet snaaien…, maar dat zoet is zo lekker. Beweging: je weet wel dat het moet…, maar er is altijd een reden om het niet te doen. Ontspanning: om voldoende te slapen moet ik op tijd naar bed…, maar dat werk…

Je coach van LifeStyle Coaching Nederland maakt je stap voor stap bewust van alle dagelijks gemaakte keuzes. Reflecteert wekelijks met je, laat jou zelf doelen stellen, motiveert je, waardoor de verandering kan worden vastgezet in je systeem.

Ideologische organisatie
Bij ons gaat ‘welzijn boven welvaart’ en wij hechten in hoge mate waarde aan de eerlijkheid, betrouwbaarheid en oprechtheid van onze coaches en het management. Daarmee zijn wij een bedrijf wat je jammer genoeg in deze tijd niet vaak meer tegenkomt. Bij ons is de mens weer belangrijk in plaats van enkel het bedrijfsresultaat. Geld verdienen is daarbij oké, zolang het in alle redelijkheid gebeurt en met respect voor onze medemens.

Historie
De naam LifeStyle Coaching Nederland werd voor het eerst gebruikt in februari 2010. Er werden op dat moment al zelfstandig werkende coaches opgeleid door de oprichters Lucas Bouquet en Frans Kemper. Wat echter ontbrak was een paraplu om deze coaches een duidelijke meerwaarde te geven. Die paraplu werd LifeStyle Coaching Nederland. Nog steeds worden er verbeteringen doorgevoerd die LifeStyle Coaching Nederland nóg verder professionaliseren en daarmee steeds significanter onderscheiden van organisaties die zeggen iets soortgelijks te doen.

the-founders

Lucas (L) en Frans

LifeStyle Coaching Nederland is een succesvolle professionele organisatie die als doel heeft om een ieder de meest gezonde versie van zichzelf te kunnen leven, in het verlengde daarvan de kosten in de gezondheidszorg te verlagen en het verdriet door ziekte bij de individuele mens en zijn omgeving te vermijden.

LifeStyle Coaching Nederland steunt de beweging en onderschrijft de missie van The Truth about Cancer (TTAC) van Ty en Charlene Bollinger. Daarnaast is het concept van LifeStyle Coaching Nederland opgenomen in de database van het Kenniscentrum Sport en Bewegen (voorheen NISB) als zijnde een uitstekend concept voor het behoud van gezondheid.

Heb jij vragen of opmerkingen?

Banner HR sm nw copy

Facebook

Blauwe bessen! Blauwe bessen hebben een indrukwekkende voedingswaarde: ze zijn rijk aan vezels, vitamine C, vitami...

Blauwe bessen! Blauwe bessen hebben een indrukwekkende voedingswaarde: ze zijn rijk aan vezels, vitamine C, vitamine K, mangaan en antioxidanten. De antioxidanten in blauwe bessen verminderen het risico op chronische aandoeningen zoals hartziekte, diabetes of Alzheimer. Blauwe bessen verminderen DNA-schade. DNA-schade is een deel van de reden waarom we ouder worden en het speelt ook een belangrijke rol bij de ontwikkeling van ziektes zoals kanker. Uit talrijke onderzoeken blijkt dat regelmatig blauwe bessen eten de bloeddruk verlaagt. En niet vergeten: het eten van blauwe bessen kan het geheugen verbeteren! Ze helpen bij het verbeteren van de hersenfunctie en bij het tegengaan van leeftijdsgebonden achteruitgang....

Grapefruit Grapefruit is een van de gezondste citrusvruchten met een zoete en ietwat zure smaak. Grapefruit is rij...

Grapefruit Grapefruit is een van de gezondste citrusvruchten met een zoete en ietwat zure smaak. Grapefruit is rijk aan voedingsstoffen, antioxidanten en vezels en is daardoor een van de gezondste citrusvruchten. Waarom dan? Grapefruit is goed voor de weerstand vanwege een hoog gehalte aan vitamine C en antioxidanten. Deze vrucht kan ook het afvallen ondersteunen: grapefruit bevat veel vezels, weinig calorieën en veel water. Deze combinatie zorgt onder andere voor een betere verzadiging. Ook kan grapefruit insulineresistentie helpen verminderen, wat je risico op type 2 diabetes kan verlagen. Grapefruit bevat voedingsstoffen en antioxidanten die het hart helpen beschermen door de bloeddruk en cholesterolwaarden te reguleren. De citroenzuur in grapefruit kan de ontwikkeling van calciumoxalaatstenen in de nieren verminderen: de meest voorkomende vorm van nierstenen. Let op: Grapefruitsap en verse grapefruit kunnen een wisselwerking geven met uw geneesmiddelen. Bij de meeste medicijnen kunt u echter zonder problemen een grapefruit eten of grapefruitsap drinken. Bij sommige medicijnen kan dat niet of niet te veel. Neem bij twijfel contact op met uw (huis)arts....

X
- Enter Your Location -
- or -