Over LSCNL

Wie is LSCNL?
Bij LifeStyle Coaching Nederland vind je een coach die samen met jou ontdekt wat goed voor je is. Je krijgt maatwerk op het gebied van voeding, beweging, en ontspanning. Door andere keuzes te maken, betere voeding, een betere leefstijl krijg je een energieker en gezonder leven! Wij spreken dan ook van leefstijloptimalisatie, waarbij onze zuiver holistische aanpak onherroepelijk leidt tot de

meest gezonde versie van jezelf en dus longevity.

Longevity is oud worden en tegelijk jong blijven, waardoor de kans op fysieke, mentale en geestelijke beperkingen aanzienlijk verkleind wordt.

 

Vanwege de uniforme werkwijze zijn onze coaches in teamverband tevens inzetbaar binnen bedrijven en organisaties ter bevordering van de levenskwaliteit en productiviteit op de werkvloer.

Wat doet LSCNL?
De leefstijlcoaches van LifeStyle Coaching Nederland werken volgens een unieke methode. Deze is erop gericht het beste uit jou naar boven te halen. Niet door anders te eten, maar door meer bewuste keuzes en verandering van leven.

Stap voor stap.

Deze coaches zijn specialist op het gebied van duurzaam gezond en vitaal blijven. En ze zijn ook nog eens deskundig in het waarderen van alle dagelijkse keuzes in relatie tot gezondheid. Door je te helpen bij het maken van de goede keuzes zal het gevolg voor jou onder meer zijn:

 

Meer energie, vooral voor leuke dingen

  • Langer kunnen genieten van het leven
  • Zo lang mogelijk onafhankelijk zijn
  • Minder last van terugkerende ontstekingen
  • Minder klachten
  • Als vanzelf een gewicht krijgen dat bij jouw leefstijl past
  • Meer ontspannen in het leven staan
  • Een verbeterde slaapkwaliteit
  • Lekker in je vel zitten

Je bereikt dit samen met jouw coach die zich richt op voorlichting, analyseren en begeleiding.

Waarom je leeftstijl veranderen met een coach?
Voeding: volhouden…, niet snaaien…, maar dat zoet is zo lekker. Beweging: je weet wel dat het moet…, maar er is altijd een reden om het niet te doen. Ontspanning: om voldoende te slapen moet ik op tijd naar bed…, maar dat werk…

Je coach van LifeStyle Coaching Nederland maakt je stap voor stap bewust van alle dagelijks gemaakte keuzes. Reflecteert wekelijks met je, laat jou zelf doelen stellen, motiveert je, waardoor de verandering kan worden vastgezet in je systeem.

Ideologische organisatie
Bij ons gaat ‘welzijn boven welvaart’ en wij hechten in hoge mate waarde aan de eerlijkheid, betrouwbaarheid en oprechtheid van onze coaches en het management. Daarmee zijn wij een bedrijf wat je jammer genoeg in deze tijd niet vaak meer tegenkomt. Bij ons is de mens weer belangrijk in plaats van enkel het bedrijfsresultaat. Geld verdienen is daarbij oké, zolang het in alle redelijkheid gebeurt en met respect voor onze medemens.

Historie
De naam LifeStyle Coaching Nederland werd voor het eerst gebruikt in februari 2010. Er werden op dat moment al zelfstandig werkende coaches opgeleid door de oprichters Lucas Bouquet en Frans Kemper. Wat echter ontbrak was een paraplu om deze coaches een duidelijke meerwaarde te geven. Die paraplu werd LifeStyle Coaching Nederland. Nog steeds worden er verbeteringen doorgevoerd die LifeStyle Coaching Nederland nóg verder professionaliseren en daarmee steeds significanter onderscheiden van organisaties die zeggen iets soortgelijks te doen.

the-founders

Lucas (L) en Frans

LifeStyle Coaching Nederland is een succesvolle professionele organisatie die als doel heeft om een ieder de meest gezonde versie van zichzelf te kunnen leven, in het verlengde daarvan de kosten in de gezondheidszorg te verlagen en het verdriet door ziekte bij de individuele mens en zijn omgeving te vermijden.

LifeStyle Coaching Nederland steunt de beweging en onderschrijft de missie van The Truth about Cancer (TTAC) van Ty en Charlene Bollinger. Daarnaast is het concept van LifeStyle Coaching Nederland opgenomen in de database van het Kenniscentrum Sport en Bewegen (voorheen NISB) als zijnde een uitstekend concept voor het behoud van gezondheid.

Heb jij vragen of opmerkingen?

Banner HR sm nw copy

Facebook

Nederlanders slapen vaak genoeg, maar niet goed! We slapen over het algemeen lang genoeg, maar dat betekent nog ni...

Nederlanders slapen vaak genoeg, maar niet goed! We slapen over het algemeen lang genoeg, maar dat betekent nog niet dat we ook goed slapen. Uit onderzoek in opdracht van de Hersenstichting blijkt dat veel Nederlanders, vooral vrouwen, slaapproblemen hebben. Ongeveer 90 procent slaapt binnen de aanbevolen duur van zeven tot negen uur voor volwassenen. Vrouwen slapen iets langer dan mannen, maar wel een stuk slechter: ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen. Er zijn drie belangrijke slaapproblemen: moeilijk in slaap komen (duurt langer dan een half uur), moeite met doorslapen en vroeg wakker worden. Vrouwen doen het slechter dan mannen. Ruim 1 op de 5 mensen van 41 tot 66 jaar wordt te vroeg wakker (24 procent van de vrouwen, tegen 17,6 procent van de mannen). Met name vrouwen vallen na nachtelijk wakker worden weer moeilijk in slaap. Vrouwen komen bovendien veel moeilijker in slaap dan mannen. Goede slaap is niet alleen belangrijk om goed te functioneren, maar ook om gezondheidsschade te voorkomen. Chronisch slecht slapen kan leiden tot allerlei ziektes en aandoeningen. Bron: nu.nl Met welk cijfer zou jij jouw nachtrust beoordelen? Val je makkelijk in slaap, of lig je nog lang te piekeren? Wordt je vaak wakker, of slaap je aan één stuk door? En als je wakker wordt ’s morgens; ben je dan uitgerust, of draai je liever nog eens om? De Longevity Coaches van LifeStyle Coaching Nederland zijn er ook om jouw nachtrust te optimaliseren. Kijk op https://lscnl.org/leden/ voor een coach bij jou in de buurt....

Spring naar toolbar