Kosten

…… de dagelijkse keuzes besproken en met heldere documentatie ondersteund.
Het gangbare tarief. Dat een Longevity coach rekent per 15 min. is € 17,50. Er zijn echter verschillen per coach mogelijk, afhankelijk van additioneel aangeboden diensten. In overleg met een coach kan de mogelijkheid geboden worden dit bedrag in termijnen te betalen, eventueel opgehoogd met administratiekosten.

Bij vaststelling van deze prijs is uitgegaan van wat de dienstverlening zou kosten als deze geheel of gedeeltelijk vergoed zou worden door een zorgverzekeringsmaatschappij. Een dergelijke constructie werkt helaas echter altijd kostenverhogend, waardoor een op basis hiervan gesteld tarief altijd aanzienlijk hoger uit zou komen. Aangezien een gehele of gedeeltelijke vergoeding door een ziektekostenverzekering ook een aanzienlijke administratieve lastenverzwaring voor de coach betekent, is gekozen voor een simpeler oplossing.

Het genoemde tarief is namelijk het bedrag wat men altijd als eigen bijdrage zou moeten betalen, ook als een deel van de begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed zou worden. Deze oplossing is naar onze mening eleganter en werkt dus kostenverlagend.

"Vind je coach hier"

Banner HR sm nw copy

Facebook

Blauwe bessen! Blauwe bessen hebben een indrukwekkende voedingswaarde: ze zijn rijk aan vezels, vitamine C, vitami...

Blauwe bessen! Blauwe bessen hebben een indrukwekkende voedingswaarde: ze zijn rijk aan vezels, vitamine C, vitamine K, mangaan en antioxidanten. De antioxidanten in blauwe bessen verminderen het risico op chronische aandoeningen zoals hartziekte, diabetes of Alzheimer. Blauwe bessen verminderen DNA-schade. DNA-schade is een deel van de reden waarom we ouder worden en het speelt ook een belangrijke rol bij de ontwikkeling van ziektes zoals kanker. Uit talrijke onderzoeken blijkt dat regelmatig blauwe bessen eten de bloeddruk verlaagt. En niet vergeten: het eten van blauwe bessen kan het geheugen verbeteren! Ze helpen bij het verbeteren van de hersenfunctie en bij het tegengaan van leeftijdsgebonden achteruitgang....

Grapefruit Grapefruit is een van de gezondste citrusvruchten met een zoete en ietwat zure smaak. Grapefruit is rij...

Grapefruit Grapefruit is een van de gezondste citrusvruchten met een zoete en ietwat zure smaak. Grapefruit is rijk aan voedingsstoffen, antioxidanten en vezels en is daardoor een van de gezondste citrusvruchten. Waarom dan? Grapefruit is goed voor de weerstand vanwege een hoog gehalte aan vitamine C en antioxidanten. Deze vrucht kan ook het afvallen ondersteunen: grapefruit bevat veel vezels, weinig calorieën en veel water. Deze combinatie zorgt onder andere voor een betere verzadiging. Ook kan grapefruit insulineresistentie helpen verminderen, wat je risico op type 2 diabetes kan verlagen. Grapefruit bevat voedingsstoffen en antioxidanten die het hart helpen beschermen door de bloeddruk en cholesterolwaarden te reguleren. De citroenzuur in grapefruit kan de ontwikkeling van calciumoxalaatstenen in de nieren verminderen: de meest voorkomende vorm van nierstenen. Let op: Grapefruitsap en verse grapefruit kunnen een wisselwerking geven met uw geneesmiddelen. Bij de meeste medicijnen kunt u echter zonder problemen een grapefruit eten of grapefruitsap drinken. Bij sommige medicijnen kan dat niet of niet te veel. Neem bij twijfel contact op met uw (huis)arts....

X
- Enter Your Location -
- or -