Kosten

…… de dagelijkse keuzes besproken en met heldere documentatie ondersteund.
Het gangbare tarief. Dat een Longevity coach rekent per 15 min. is € 17,50. Er zijn echter verschillen per coach mogelijk, afhankelijk van additioneel aangeboden diensten. In overleg met een coach kan de mogelijkheid geboden worden dit bedrag in termijnen te betalen, eventueel opgehoogd met administratiekosten.

Bij vaststelling van deze prijs is uitgegaan van wat de dienstverlening zou kosten als deze geheel of gedeeltelijk vergoed zou worden door een zorgverzekeringsmaatschappij. Een dergelijke constructie werkt helaas echter altijd kostenverhogend, waardoor een op basis hiervan gesteld tarief altijd aanzienlijk hoger uit zou komen. Aangezien een gehele of gedeeltelijke vergoeding door een ziektekostenverzekering ook een aanzienlijke administratieve lastenverzwaring voor de coach betekent, is gekozen voor een simpeler oplossing.

Het genoemde tarief is namelijk het bedrag wat men altijd als eigen bijdrage zou moeten betalen, ook als een deel van de begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed zou worden. Deze oplossing is naar onze mening eleganter en werkt dus kostenverlagend.

"Vind je coach hier"

Banner HR sm nw copy

Facebook

Nederlanders slapen vaak genoeg, maar niet goed! We slapen over het algemeen lang genoeg, maar dat betekent nog ni...

Nederlanders slapen vaak genoeg, maar niet goed! We slapen over het algemeen lang genoeg, maar dat betekent nog niet dat we ook goed slapen. Uit onderzoek in opdracht van de Hersenstichting blijkt dat veel Nederlanders, vooral vrouwen, slaapproblemen hebben. Ongeveer 90 procent slaapt binnen de aanbevolen duur van zeven tot negen uur voor volwassenen. Vrouwen slapen iets langer dan mannen, maar wel een stuk slechter: ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen. Er zijn drie belangrijke slaapproblemen: moeilijk in slaap komen (duurt langer dan een half uur), moeite met doorslapen en vroeg wakker worden. Vrouwen doen het slechter dan mannen. Ruim 1 op de 5 mensen van 41 tot 66 jaar wordt te vroeg wakker (24 procent van de vrouwen, tegen 17,6 procent van de mannen). Met name vrouwen vallen na nachtelijk wakker worden weer moeilijk in slaap. Vrouwen komen bovendien veel moeilijker in slaap dan mannen. Goede slaap is niet alleen belangrijk om goed te functioneren, maar ook om gezondheidsschade te voorkomen. Chronisch slecht slapen kan leiden tot allerlei ziektes en aandoeningen. Bron: nu.nl Met welk cijfer zou jij jouw nachtrust beoordelen? Val je makkelijk in slaap, of lig je nog lang te piekeren? Wordt je vaak wakker, of slaap je aan één stuk door? En als je wakker wordt ’s morgens; ben je dan uitgerust, of draai je liever nog eens om? De Longevity Coaches van LifeStyle Coaching Nederland zijn er ook om jouw nachtrust te optimaliseren. Kijk op https://lscnl.org/leden/ voor een coach bij jou in de buurt....

Spring naar toolbar