Kosten

…… de dagelijkse keuzes besproken en met heldere documentatie ondersteund.
Het gangbare tarief. Dat een Longevity coach rekent per 15 min. is € 17,50. Er zijn echter verschillen per coach mogelijk, afhankelijk van additioneel aangeboden diensten. In overleg met een coach kan de mogelijkheid geboden worden dit bedrag in termijnen te betalen, eventueel opgehoogd met administratiekosten.

Bij vaststelling van deze prijs is uitgegaan van wat de dienstverlening zou kosten als deze geheel of gedeeltelijk vergoed zou worden door een zorgverzekeringsmaatschappij. Een dergelijke constructie werkt helaas echter altijd kostenverhogend, waardoor een op basis hiervan gesteld tarief altijd aanzienlijk hoger uit zou komen. Aangezien een gehele of gedeeltelijke vergoeding door een ziektekostenverzekering ook een aanzienlijke administratieve lastenverzwaring voor de coach betekent, is gekozen voor een simpeler oplossing.

Het genoemde tarief is namelijk het bedrag wat men altijd als eigen bijdrage zou moeten betalen, ook als een deel van de begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed zou worden. Deze oplossing is naar onze mening eleganter en werkt dus kostenverlagend.

"Vind je coach hier"

Banner HR sm nw copy

Facebook

Manuka honing wordt geproduceerd door bijen die hun voeding halen uit de nectar van Manukastruik, welke alleen voor...

Manuka honing wordt geproduceerd door bijen die hun voeding halen uit de nectar van Manukastruik, welke alleen voorkomt in Australië en Nieuw-Zeeland. De populariteit van Manukahoning word steeds groter. En dat is niet zo verwonderlijk, Manukahoning blijkt namelijk een enorm krachtige antibacteriële werking te hebben, veel krachtiger dan alle andere beschikbare antibiotica. Hoe zit dat dan precies? Een team van wetenschappers heeft onderzocht hoe Manuka inwerkt op de drie typen bacteriën die meestal een wondinfectie veroorzaken, waaronder de beruchte antibioticaresistente MRSA. De honing zou de groei van bacteriën op verschillende manieren kunnen verstoren waardoor de bacteriën weer gevoelig kunnen worden voor antibiotica. Doorslaggevend daarbij is dat Manukahoning de hechting van bacteriën aan weefsel blijkt te verhinderen, een essentiële stap in het infectieproces. Bovendien blokkeert het de vorming van zogeheten biofilms, een laagje dat bacteriën tegen antibiotica beschermt waardoor ze hardnekkige chronische infecties kunnen veroorzaken. Dr Dee Carter van de Universiteit van Sydney’s School of Moleculaire en Microbiële Biowetenschappen legt uit dat antibiotica niet alleen een korte houdbaarheid heeft, maar dat de bacteriën waarvoor de antibiotica wordt ingezet snel resistent worden, waardoor de antibiotica uiteindelijk nutteloos worden. Uit onderzoek bleek dat Manuka honing bijna alle bacteriën en pathogeen waarop het werd getest doodde. In tegenstelling tot alle antibiotica op de huidige markt kon geen van de geteste bacteriën de honing behandeling overleven. Manuka honing kan dus de sleutel zijn tot de bestrijding van resistentie problemen, en daardoor duizenden levens over de hele wereld redden! Behalve deze fantastische werking heet Manukahoning nog meer goede eigenschappen. Het werkt ontstekingsremmend, het is een krachtig antioxidant, het zorgt voor een betere wondgenezing en het geeft je immuunsysteem een flinke oppepper. Manukahoning wordt nog steeds onderzocht en bestudeerd, dus we zullen ongetwijfeld nog veel meer te weten komen over de voordelen van deze unieke honing!...

X
- Enter Your Location -
- or -