Hoofddorp. Ik was op uitnodiging van een vriendin meegegaan naar een voorlichting van LSCNL, dat was best wel leerzaam. Na afloop kregen we de gelegenheid om doorgemeten te worden, dat heb ik dus ook laten doen. Nu had ik wel een paar kilo’tjes teveel, maar ik dacht dat het wel meeviel, dus niet. Tijdens het intakegesprek werd ook duidelijk dat ik nogal wat last had van stress, mij was dat eerlijk gezegd niet opgevallen. Ik kreeg dus een oefening mee voor de stress. Na twee weken ging het al een stuk beter, ik had ook al minder last van hoofdpijn. Ik vond en vind het erg leuk om met de slimme voedingsproducten een gezonde maaltijd te maken. De oefeningen waren in het begin lastig, maar nu gaat het gemakkelijk en doe ze nog steeds iedere dag. Achtertaf ben ik nog steeds blij dat mijn vriendin me mee heeft gevraagd.

Spring naar toolbar